OFL Timiș și OFL Timișoara s-au reunit, joi seară, într-o ședință comună de lucr

Femeile Liberale Timiș și OFL Timișoara s-au reunit, joi seară, într-o ședință comună de lucru. Acestea i-au avut invitați pe parlamentarii de Timiș cu care au discutat diverse probleme ale cetățenilor: de la cele economice – legate de pensii, salarii, până la sănătate și educație.

Astfel, printre participanți s-au aflat deputatul Ben Oni Ardelean, deputatul Pavel Popescu, dar și Nicolae Robu, președinte PNL Timiș, Dan Diaconu, președinte PNL Timișoara.

Întâlnirea a fost inițiată de Daniela Mariș, președinte OFL Timișoara și vicepreședinte OFL Regiunea Vest.“Fiind în Organizația Femeilor Liberale suntem preocupate de probleme cu care se confruntă cetățenii: legate de pensii, salarii, sănătate, educație, necesitatea școlii duale, de meserii pentru ca tinerii să se califice, să aibă un loc de muncă sigur și să rămână în țară. Am organizat aceasta întâlnire pentru a transmite problemele sesizate parlamentarilor noștri. Cu domnul primar Nicolae Robu am discutat despre proiectul ce vizează femeile abuzate. Se va construi un centru pentru găzduire și consiliere pentru acestea. Vom desfășura proiecte OFL, de exemplu Caravana Meseriilor, legat de școala duală unde vom derula o campanie de informare și conștientizare a importanței școlarizării tinerilor, pregătirea lor în anumite meserii care să le ofere un loc sigur de muncă. În același timp venim în întâmpinarea agenților economici, a investitorilor, care au mare nevoie de forță de muncă în țară. Legat de sănătate am discutat despre legea ambroziei, inițiată de Florica Cherecheș, președinte OFL România, susținută de toți parlamentarii PNL”, a precizat Daniela Mariș, președinte OFL Timișoara și vicepreședinte OFL Regiunea Vest.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.