Interviu cu primarul Nicoale Robu la Radio Timișoara

Interviu amplu cu primarul Nicolae Robu, difuzat ieri seară, la Radio Timişoara, despre marile șantiere ale anului 2018. Puteți afla despre finalizarea Pasajului Popa Șapcă, cum se va circula pe strada Demetriade, despre consolidarea și lărgirea la 4 benzi a două poduri, Dragalina și Eroilor, construcția de noi poduri – Jiul și Ilsa -, realizarea pasajului Solventul, unde vor fi 6 benzi de circulație, trotuare și piste de biciclete, extinderea Căii Bogdăneștilor, viitorul pasaj din Piața Consiliul Europei, realizarea tronsoanelor pentru inelul IV, realizarea de noi poduri în Timișoara, lucrările de pe strada Grigore Alexandrescu, de pe Bd. Cetății, închiderea inelului II de circulație, situația viitoarei centuri de sud a Timișoarei, complexul sportiv din zona Lipovei și alte teme de interes pentru Timișoara.

Interviu cu primarul Nicolae Robu, despre șantierele anului 2018 în Timișoara

Interviu amplu cu primarul Nicolae Robu, difuzat ieri seară, la Radio Timişoara, despre marile șantiere ale anului 2018. Puteți afla despre finalizarea Pasajului Popa Șapcă, cum se va circula pe strada Demetriade, despre consolidarea și lărgirea la 4 benzi a două poduri, Dragalina și Eroilor, construcția de noi poduri – Jiul și Ilsa -, realizarea pasajului Solventul, unde vor fi 6 benzi de circulație, trotuare și piste de biciclete, extinderea Căii Bogdăneștilor, viitorul pasaj din Piața Consiliul Europei, realizarea tronsoanelor pentru inelul IV, realizarea de noi poduri în Timișoara, lucrările de pe strada Grigore Alexandrescu, de pe Bd. Cetății, închiderea inelului II de circulație, situația viitoarei centuri de sud a Timișoarei, complexul sportiv din zona Lipovei și alte teme de interes pentru Timișoara.

Publicată de PNL Timişoara pe 2 Aprilie 2018