Investiții în spitalele din Timișoara în 2018

Care vor fi investițiile la cele trei spitale aflate în subordinea administrației din #Timișoara – Spitalul Municipal, Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” și Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” – puteți afla din interviul acordat de viceprimarul Dan Diaconu, pentru Radio Timişoara. “Proiectele depuse pe fonduri europene vor îmbunătăți semnificativ calitatea actului medical”, spune Diaconu, președinte al PNL Timişoara. Amintim doar câteva dintre investițiile din acest an: dotări pentru Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul de Copii, reabilitarea, echiparea și dotarea Clinicii de Balneologie, aparatură modernă și un nou buncăr pentru radioterapie la “Clinicile Noi” sau de saloanele noi de la Spitalul de Boli Infecțioase. #administratieliberala #PNL

Publicată de PNL Timişoara pe 4 Aprilie 2018

Care vor fi investițiile la cele trei spitale aflate în subordinea administrației din Timișoara

Care vor fi investițiile la cele trei spitale aflate în subordinea administrației din #Timișoara – Spitalul Municipal, Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” și Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” – puteți afla din interviul acordat de viceprimarul Dan Diaconu, pentru Radio Timişoara. “Proiectele depuse pe fonduri europene vor îmbunătăți semnificativ calitatea actului medical”, spune Diaconu, președinte al PNL Timişoara. Amintim doar câteva dintre investițiile din acest an: dotări pentru Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul de Copii, reabilitarea, echiparea și dotarea Clinicii de Balneologie, aparatură modernă și un nou buncăr pentru radioterapie la “Clinicile Noi” sau de saloanele noi de la Spitalul de Boli Infecțioase.