Femeile liberale din Timiș, training despre munca în echipă și comunicare

În perioada 7-9 septembrie, s-a desfășurat la Eforie Nord, Școala Politică de Vară a Organizației Femeilor Liberale cu titlul “Forță în unitate: Munca în echipă și puterea comunicării”, la care au participat peste 150 doamne venite din toate regiunile țării. Timișul a fost reprezentat la acest eveniment de Elisabeta Kovacs, prim-vicepreședinte OFL Timiș, Carmina Corbu, vicepreședinte OFL Timișoara, și consilierul local Daniela Mariș, președinte OFL Timișoara, vicepreședinte OFL România – Regiunea de Vest.

“A fost o întâlnire benefică la care am întâlnit colegele din țară, am schimbat idei, am dezbătut proiecte ce urmează să le realizăm, dar am și învățat lucruri noi care ne vor ajuta în viitor. Munca în echipă este importantă atunci când membrii au același scop, reușitele apar mai rapid pentru că necesită colaborare și completare reciprocă a celor care participă, iar comunicarea este esențială pentru menținerea armoniei și atmosferei pozitive de lucru ceea ce duce cu siguranță la succesul organizației în ansamblu. Noi, Organizația Femeilor Liberale suntem o echipă determinată și implicată în proiecte pentru copii și familie, dar, în aceeași măsură ne preocupă tot mai mult găsirea de soluții pentru o viață mai bună a cetățenilor”, a declarat Daniela Mariș, președinte OFL Timișoara.

La Școala Politică de Vară a OFL au participat și președintele PNL Ludovic Orban, Raluca Turcan – deputat, prim-vicepreședinte PNL, Florin Roman – deputat, vicepreședinte PNL, Robert Sighiartău – deputat, Secretar General PNL. Printre temele discutate s-au regăsit prioritățile PNL în Parlamentul României și în Parlamentul European, teme abordate de europarlamentarul Cristian Bușoi, vicepreședinte PNL, și de Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, purtător de cuvânt al PPE.